Autor: RTV, Dnevnik

Novi Sad
15.03.2022.
09:05 > 09:04
U Višem sudu izrečene su završne reči na suđenju tridesetdvogodišnjem D. B. iz Novog Sada, koji se tereti za pokušaj iznude novca od fudbalera Vojvodine Mladena Devetka.
  • Dragoslav

    22.03.2022 14:22
    Misa Banjac
    I koja je presuda?
  • Milicina karma

    16.03.2022 11:27
    @Milica
    “riba ih matirala” baš si elokventna. Biće da si isti soj žene kao dotična moralna gromada koja je sebe dovela u situaciju da se sudi jer nije umela da zaradi nego samo da pokrade. Lol
  • @Milica

    16.03.2022 09:29
    Zasto pseudonimi?
    Jasno je da komentare pise ostrascena "devojka". Sudjenju su prisustvovali kolege pravnici i novinari, s' toga znaju kakav je "devojka" debakl dozivela.

    Sto se tice snimaka, nisam ih licno video, ali kako sam cuo, "Nakon ovoga, sledeca destinacija je za nju Pozarevac". Mozda nije istina, ali barem sto se tice snimaka, videce se da li postoje ili ne svakako u nekom trenutku. Istina uvek ispliva na videlo.

    Ukoliko zaista isplivaju, bicu slobodan da se nadovezem na Vas komentar opet "@Milice". Takodje, prvo napisete da snimci ne postoje, a zatim da postoje u istih 5 recenica...
  • Milica

    16.03.2022 09:01
    @tragikomicar
    Snimci objavljeni zato sto ni ne postoje a pogotovo ne “sočni”
    Onaj ko je imao uvid u dokaze mogao je na snimcima da samo da vidi devojku koja uredno dolazi i odlazi sa posla!!! Sudija sa svojim iskustvom u sudjenj sigurno neće presuditi iznudu a da za to nije imao čvrste dokaze… kao sto ih je ova kako nazivate devojka za sva vremena imala… Riba ih matirala
    Veza ili ne prevara ili ne devojka je svaku svoj rec dokazima dokazala da je istina a njihove demantovala
  • Tragikomicar

    16.03.2022 00:59
    Devojka za sva vremena
    Kao neko ko je relativno ispratio ovu vest, zaista se pitam kakvih ljudi postoji. Ukoliko je fudbaler "cist", zasto je i dalje s ovom "devojkom"? (koja otvoreno priznaje da ga je varala u najmanju ruku fizicki, u ostalo da ne zalazimo). Jedina enigma cele situacije. A za "devojku", vec vecina novosadskih pravnika zna da joj ovo cak i nije prvo delo... Stavise prica se o "socnim" snimcima koji su se pominjali u prethodnoj vesti. Zasto nisu objavljeni javno? Ko doticnu stiti? Optuzenog ne bih komentarisao...
  • Pravda

    15.03.2022 21:34
    Pravucnost
    Da, u pravi ste! Desetak je nečije dete, a DB je trebao pre izvršenja da razmisli o svojim postupcima. Na žalost na optuženickoj klupi se nije našao i GB vlasnik firme, ali svakako će se njegova krivica dokazati u drugom postupku. Nije njega niko pokrao, ni Mladen, ni njegova devojka. On je sam za sebe izvlacio pare iz sopstvene firme. Pravda će pobediti!
  • Đoka

    15.03.2022 11:03
    Pravda
    Da bi se uveo red treba uvesti i zakon. Dvadeset godina za ovakve kriminalce je minimum da se dozovu pameti jer to ne čine na mah već s predumišljajem. A sledeći put doživotna pa neka razmišljaju.
  • Irina

    15.03.2022 09:55
    Kad cete tqkvim jajarama koje zastrasuju posten narod stat na kraj? Kad cete izreci kaznu primernu ovakvim kukavicama jer niko drugi ovakve stvari ne radi na slabim i izivljavanjem misle da ce postici nesto. Molim sud da postuje zakon.
  • DekiDetos

    15.03.2022 09:53
    Jao ima dvoje male dece....a tudjoj deci hoce da lomi noge... bravo momcino. Bas si hrabar decko! Kao i kum ti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna